snart lov!



Ush, vad jag blir trött på vissa lärare.. Hade min sista vanliga torsdag på denna skola idag. Hade en super bra början och alla lärare bjöd på god heter och dylikt tills den sista lektionen, idrott. När vi kommer dit så berättar vår lärare att vi ska springa 3 km sen får vi sluta. Vi svarar snällt tillbaka att det är vår sista lektion och vill därför hitta på något kul. Då motiverar han att när han gick i skolan och läraren sa att man skulle springa, ja, då höll man käften och så sprang man. fast än man tyckte det var skit tråkigt! 

Är det jag som missuppfattat något eller ska inte en lärare ge en possitiv inställning till sitt ämne? 

Snart lov, håll ut!

Miley lanserar klädkollektion



Tillsammans med Max Azria ska Miley Cyrus lansera en klädkollektion. Kollektionen kommer släppas i USA i Augusti. Ska bli spännanade att se vad det blir av det med tanke på vad hon bär på denna bild. Dessutom ska priserna ligga runt 20 dollar!

Har håltimme ...



Har håltimme så jag tog mig en tur hem för att lägga mig på spik-mattan och stoppa något i magen. Ska snart tillbaka till skolan igen och lyssna på några redovisningar.. suck, för det blåsiga vädert. men bättre än regn! Annars ska jag på en liten shoppingtur efter skolan och sedan hoppas jag på träning ikväll

love the sun!


Bild: ingen aning vad denna vackra skapelsens namn är

Dagen började med att jag försov mig.. ackackack! inga problem, kom till skolan i tid och gick igenom allt där. Efter skolan tog jag en tur till stan med en underbar vän. Köpte student-present och gick och myste. Hur som helst, trots en bra dag, är jag ganska deprimerad över att fått veta att det ska regna imorgon.  

PUSS


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0